Joona Jääskeläinen siirtyy SaiPasta Ketterään, Kettunen jatkaa SaiPassa

15.2.2017 15:11
Kuva: Kai Skyttä
Joona Jääskeläinen pelasi tällä kaudella 28 liigaottelussa tehoin 1+2=3.
Joona Jääskeläinen pelasi tällä kaudella 28 liigaottelussa tehoin 1+2=3.

SaiPan hyökkääjä Joona Jääskeläinen siirtyy kotikaupunkiinsa Imatralle loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Imatran Ketterä on Suomi-sarjan kärkijoukkue ja lähtee ensi viikolla alkaviin playofsseihin suurin odotuksin.

— Toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan Ketterää Mestikseen. Siten voisin saada positiivisen päätöksen kauteen, joka ei ole sujunut tavoitteiden mukaisesti, Jääskeläinen kommentoi sopimusta SaiPan tiedotteessa.

Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajan Marko Ekin mukaan sopimuksella halutaan vahvistaa eteläkarjalaista jääkiekkoyhteistyötä.

— Sekä seuroille että koko maakunnalle olisi erittäin hieno asia, jos Ketterä kykenee sarjanousuun. Ketterän nousu mahdollistaisi huomattavasti nykyistäkin syvemmän yhteistyön koko eteläkarjalaisen jääkiekon kehittämiseksi.

Ketterän pelaaja-asioista vastaava Turkka Partanen kiittelee SaiPaa siirron mahdollistamisesta.

— Hienoa, että SaiPassa pystyttiin vaikeassa tilanteessa ajattelemaan myös Ketterää. Meillä on tavoitteena nousu ensi kaudeksi Mestikseen ja näen, että tavoite on yhteinen, kommentoi Partanen.

Jääskeläinen on pelannut tällä kaudella 28 ottelua jääkiekkoliigassa tehoin 1+2=3 sekä neljä CHL-ottelua tehoin 1+2=3.

SaiPalla ja Ketterällä on yhteistyösopimus, joka mahdollistaa edustusjoukkueiden ja A-nuorten välisen pelaajavaihdon ilman siirtopapereita.

Samassa yhteydessä SaiPa tiedottaa, että eiliseen peliin SaPKosta kotiin kutsuttu Janne Kettunen jatkaa SaiPassa loppukauden ajan.

Joonas Tapaninen