Curtis Hamilton ja Per Savilahti-Nagander siirtyvät Turun Palloseuraan, Markus Kojo ja Teemu Lämsä loppukaudeksi Lappeenrantaan

15.2.2017 10:50 | Päivitetty: 15.2.2017 10:58
Kuva: mIKA sTRANDÉN
Curtis Hamiltonia ei enää tällä kaudella nähdä SaiPassa.
Curtis Hamiltonia ei enää tällä kaudella nähdä SaiPassa.

SaiPan hyökkääjä Curtis Hamilton ja puolustaja Per Savilahti-Nagander siirtyvät loppukaudeksi Turun Palloseuran riveihin. Lainat kattavat loppukauden.

Kanadalais-yhdysvaltalainen Hamilton, 25, on tehnyt SaiPassa 43 ottelussa tehot 14+13=27. Hän kantoi kahdessa edellisessä ottelussa SaiPan kultakypärää.

Kuudetta liigakauttaan Suomessa pelaava ruotsalaispuolustaja Savilahti-Nagander on kuluvalla kaudella tehnyt tehot 1+4=5.

TPS:n tiedotteessa kerrotaan, että Hamilton saapuu Turkuun keskiviikkona. Hän osallistuu joukkueen harjoituksiin torstaina ja pelaa perjantaina TPS:n kotiottelussa.

Savilahti-Nagander sai viikko sitten ottelussa kiekon kasvoihin. Vamman jälkitarkastus on perjantaina Turussa, jonka vuoksi puolustaja ei pelaa vielä perjantaina.

TPS:n hyökkääjä Teemu Lämsä ja puolustaja Markus Kojo siirtyvät loppukauden lainalla SaiPaan.

TuTon kasvatti Lämsä on tällä kaudella pelannut TPS:ssa kolme liigaottelua ja Mestistä SaPKossa 11 ottelua. Yhteensä Lämsällä on 41 Liiga-ottelua (1+3=4) sekä 46 Mestis-ottelua (8+15=23).

Kojon osalta tänään katkolla ollutta sopimusta jatketaan kauden loppuun asti. Kojo on pelannut SaiPassa viidessä ottelussa, joissa hän on antanut yhden maalisyötön.

Joonas Tapaninen