SaiPa otti pitkästä aikaa kotivoiton, Koskirannan kauden 11. osuma ratkaisi paikallisottelun

11.1.2017 20:50
Kuva: Mika Strandèn
SaiPan Curtis Hamilton jäi Jukureita vastaan ilman tehopisteitä. Siitä huolimatta lappeenrantalaiset voittivat niukasti, kun Tero Koskirannan maali riitti kolmeen pisteeseen.
SaiPan Curtis Hamilton jäi Jukureita vastaan ilman tehopisteitä. Siitä huolimatta lappeenrantalaiset voittivat niukasti, kun Tero Koskirannan maali riitti kolmeen pisteeseen.

Mikkelin Jukurit jäi jo kolmannen tällä kaudella palkinnotta ottelussa SaiPaa vastaan. Vierasjoukkueen ilta vesittyi yhteen ainoaan maaliin, jonka ampui Tero Koskiranta ottelun ylitettyä juuri puolenvälin.

Huippuluokan maalintekopaikat jäivät ottelun ensimmäisessä erässä varsin vähiin. Molemmat joukkueet kävivät ylivoimalla kerran, mutta niin Frans Tuohimaa kuin Sami Rajaniemi onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana.

Isäntien voittomaali sai alkunsa, kun Elmeri Kaksonen pyörähti hyökkäysmaalin taakse ja lähetti tarkan syötön täysin vapaana olleelle Koskirannalle.

Päätöserässä Jukurit hallitsi kiekollista pelaamista ja SaiPa oli pahasti alakynnessä. Jukurit pääsi hakemaan tasoitusmaalia kertaalleen myös ylivoimalla, kun maalintekijä Koskiranta lähetettiin jäähyaitioon.

Jukurit aloitti uhkapelin kolme minuuttia ennen loppua kutsumalla Rajaniemen vaihtoaitioon. Paras paikka oli Henrik Koivistolla, jonka maalintekoyrityksen Ville Koho uhrautuvaisesti esti.

Kisapuiston yleisömäärä jäi jo yhdeksännen kerran kuluvalla kaudella alle 3000 katsojan liigakamppailussa. SaiPan ja Jukureiden välistä ottelua seurasi keskiviikkona 2802 silmäparia.

SaiPa oli voittanut kotonaan viimeksi 26. marraskuuta. Silloinkin vastassa oli Jukurit.

Seuraavan ottelunsa SaiPa pelaa perjantaina, jolloin se matkaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Lauantaina on jälleen kotiottelun vuoro, kun keltapaidat isännöivät JYPiä.

Joonas Tapaninen