Hallilla jonotettiin lippuja kello 12: istumapaikat jo lähes myyty loppuun – yleisö uskoo SaiPan nousuun

27.3.2016 12:49
Kuva: Juhana Nyman
SaiPan lipunmyynnissä työskentelevä Hanna Berg uskoo SaiPan nousuun.
SaiPan lipunmyynnissä työskentelevä Hanna Berg uskoo SaiPan nousuun.
Kari Taurama haki maanantaille neljä lippua. R-Kioskilla myynti takkusi, mutta sieltä opastettiin Kisapuiston lippuluukulle.

SaiPan kuudes puolivälieräottelu kiinnostaa lappeenrantalaisyleisöä. Liput maanantain otteluun tulivat myyntiin sunnuntaina kello 12 muun muassa jäähallin lipunmyyntipisteessä. SaiPan lipunmyynnissä työskennellyt Hanna Berg kertoo, että paikalle oli kertynyt jonoa ennen lippukioskin aukeamista.

— Aluksi oli vähän ruuhkaa, mutta se saatiin purettua pian. Ihmiset ovat hyvällä mielellä ja uskovat SaiPan mahdollisuuksiin.

R-kioskeilla on ollut ongelmia lipunmyynnissä, joten sieltä on ohjattu ihmisiä jäähallille. Lippujen saamisen kanssa alkaa myös olla jo kiire. 20 minuuttia lipunmyynnin aukeamisen jälkeen Berg kertoi, että istumapaikkoja oli jäljellä enää rajoitetusti. Seisomakatsomossa tilaa sen sijaan vielä oli, mutta Kisapuiston lipunmyynnin edessä kulki jatkuva ihmisvirta noutamassa pilettejä maanantaille.

Kari Taurama hankki maanantaille neljä lippua. Mukaan peliin lähtevät oma poika ja kaksi kaveria. Taurama kiitteli Kisapuiston aiempien pelien tunnelmaa. Myös hän uskoo, että SaiPa nousee taistelemaan välieräpaikasta, vaikka takamatkaa JYPiin on, ja vieraissakin pitäisi vielä voittaa.

— Kun pelejä on jäljellä, uskoa riittää. Loukkaantumiset eivät haittaa. Paremmin SaiPa on vieraissa pelannut kuin kotona, Taurama arvioi.

— Hallissa on ollut hyvä tunnelma. On hienoa, kun on keltaista väriä ja sellaista yhteisöllisyyttä.

SaiPa kohtaa JYPin kuudennessa puolivälieräottelussa maanantaina Kisapuistossa kello 17. JYP johtaa sarjaa voitoin 3–2. Jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Juhana Nyman