Markkanen poissa – Henderson ja Koho SaiPan mukana jäällä

15.3.2016 14:52
Kuva: Mika Strandén
Siirtorajan loppuhetkillä SaiPaan liittynyt Kevin Henderson oli runkosarjan lopun poissa kokoonpanosta, mutta tiistaina hän oli jälleen jäällä.
Siirtorajan loppuhetkillä SaiPaan liittynyt Kevin Henderson oli runkosarjan lopun poissa kokoonpanosta, mutta tiistaina hän oli jälleen jäällä.

SaiPan kokoonpanossa tiistain harjoituksissa viilettivät viime viikolla poissa pelistä olleet Ville Koho ja Kevin Henderson. Sen sijaan maalivahti Jussi Markkasta ei joukkueen mukana jäällä nähty.

Koho oli normaalissa ketjussaan Tomi Leivon ja Mikael Kurosen keskellä. Henderson puolestaan Ville Hämäläisen ja Sami Venäläisen rinnalla nelosketjussa.

Jos ovat joukkueet vaitonaisia vammoista runkosarjan aikana, pudotuspelien alla ei kerrota enää edes tukan väriä. Tiettävästi Markkasen vamma on kolhu ja pelaaminen loppuviikolla mahdollista.

— Jussi ei ollut jäällä tänään, SaiPan valmentaja Pekka Tirkkonen kertoi jääharjoitusten jälkeen Kisapuiston katsomossa.

SaiPa veti tiistaina viikon fysiikkapainotteisimman harjoituksensa ennen loppuviikon viimeistelyä. Joukkue aloittaa Liigan pudotuspelit perjantaina Jyväskylässä. Lappeenrannassa jatketaan lauantaina.

SaiPa järjesti tiistaina myös mediapäivän, jonka jälkeen haastattelurumbaa pudotuspelien aikana pyritään rauhoittamaan. Joukkueen playoff-tunnelmista kerrotaan Etelä-Saimaan verkkolehdessä laajasti keskiviikkona sekä analysoidaan kattavasti otteluparia JYP-SaiPa lehdessä torstaina.

Vesa Salminen