Kaikki Suomen 81 Citymarketia uudistuvat vuoteen 2018 mennessä, Lappeenrannassa ei remontoida vielä tänä vuonna

14.3.2016 17:29
Kuva: Kesko
Uudistuksen yhteydessä kymmeniin K-citymarketeihin tulee Posti. Kuvassa Posti ensimmäisenä uudistuneessa Espoon Sellossa.
Uudistuksen yhteydessä kymmeniin K-citymarketeihin tulee Posti. Kuvassa Posti ensimmäisenä uudistuneessa Espoon Sellossa.

Kaikki Suomen K-citymarketit uudistuvat vuoden 2018 loppuun mennessä. 81 myymälän uudistaminen on jo alkanut, mutta Etelä-Karjalan liikkeissä remontti ei ala vielä vuoden 2016 aikana.

— Ei vielä loppuvuodesta, mutta joka tapauksessa seuraavan parin vuoden aikana, K-citymarket-ketjun johtaja Johanna Kontio sanoo.

Uudistusaikataulua ei ole vielä käyty läpi kaikkien kauppiaiden kanssa.

Uudistuksen yhteydessä osaan Citymarketeista tulee Posti ja osaan Starbucks-kahvila. Kontion mukaan remonttiaikatauluun vaikuttaa myös muun muassa Postin aikataulu.

Kontion mukaan kymmeniin K-citymarketeihin tulee Posti, mutta ei kuitenkaan kaikkiin. Tällä hetkellä Citymarketien yhteydessä toimii kymmenen Postia.

Starbucks-kahviloita tulee huomattavasti vähemmän. Tällä hetkellä K-citymarketien ainoa Starbucks sijaitsee Espoon Sellossa, ja Vantaalle on tekeillä kaksi lisää. Uusista kahviloista Kesko päättää yhdessä Starbucksin kanssa.

Keskon mukaan kaikista Citymarketeista tulee erilaisia uudistuksen yhteydessä. Kontio kertoo, että asiakkaat toivovat erilaisia valikoimia eri puolella Suomea. Valikoimaan vaikuttaa myös liikkeen sijainti. Esimerkiksi kauppakeskusten yhteydessä K-citymarketien pukeutumisosastot ovat pienempiä.

Juho Maijala