Cheek Meripäivien pääesiintyjäksi — myös Antti Tuisku, J. Karjalainen ja monet muut huippunimet viihdyttävät Arto Tolsa -areenalla heinäkuussa

7.3.2016 10:06
Kuva: Kai Skyttä
Cheekin faneille on tarjolla heinäkuussa herkkua, kun supersuosittu artisti saapuu Kotkaan.
Cheekin faneille on tarjolla heinäkuussa herkkua, kun supersuosittu artisti saapuu Kotkaan.

Supersuosittu Cheek on ensi heinäkuussa Kotkan Meripäivien ykkösesiintyjä, kerrotaan maanantaina aamupäivällä julkaistussa Meripäivien tiedotteessa. Arto Tolsa -areenalla esiintyvät 29.-30. heinäkuuta myös Juha Tapio, Kaija Koo, Ismo Alanko, J. Karjalainen, Antti Tuisku, Paperi T sekä Mira Luoti.

Perjantain pääesiintyjä on laulaja-lauluntekijät Juha Tapio. Kaija Koo puolestaan lupaa tutun kimaran suosituimpia hittejään ja yrittää saada kuulijat mukaan myös yhteislauluun. Perjantaina Meripäiväareenan yleisöä viihdyttävät myös Ismo Alanko sekä J. Karjalainen.

Lauantaina lavan valtaavat nuoremmat artistit Cheekin johdolla. Lauantain esiintyjälistalla ovat lisäksi Antti Tuisku, räppäri Paperi T ja soolouransa startannut Mira Luoti.

Meripäiväareenan artistilista ei suinkaan ole tässä, vaan uusista nimistä käydään tiiviisti neuvotteluja lähiviikkojan aikana. Meripäivien tapahtumaorganisaatio lupaa ilmoittaa uusista esintyjistä kevään aikana.

Marjo Latvanen