Imatralla käynyt Viivi Pumpanen haluaa innostaa ja rohkaista suomalaisia

5.3.2016 20:29
Kuva: Tiina Räikkönen

Imatran kylpylällä kauneusmessujen emäntänä kierteli lauantaina vauhtimissi Viivi Pumpanen, joka saapui Imatralle Punkaharjulta, Biisonimafia-sketsisarjan kuvauksista.

Viime syksynä hän hämmästytti televisiossa Voitolla yöhön -viihdeohjelmassa, jossa viikossa oli opeteltava uusi taito. Haasteina oli esimerkiksi käärmeiden käsittelyä, ilma-akrobatiaa, kamppailutaitoja, rollerdancea ja cheerleadingia. Fysiikka joutui koville eikä vammoiltakaan vältytty.

— Voitolla yöhön oli erilainen kokemus kuin Tanssii tähtien kanssa, jossa oli mukana 2011. Tykkään oppia kaikkea uutta, mutta nyt opeteltavana oli tosi haastavia juttuja. Välillä toivoin, että voimaa ja rohkeutta olisi vielä enemmän. Mutta ihanasti meni, kisan voittaja kertoo iloisena.

Viivi Pumpanen haluaa rohkaista suomalaisia eteenpäin.

— Pitää vaan reippaasti hypätä mukaan ja uskaltaa. Sitten huomaa, että vitsit, minähän pystyn tähän. Jos pelkää ja jää vain sohvalle istumaan, jää monta elämystä kokematta.

Kauneusmessuilla kierteli runsaasti yleisöä ja erityisen suosittuja olivat luennot. Kaikki halukkaat eivät aamupäivällä mahtuneet mukaan esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoimintaa käsitelleelle luennolle.

Tiina Raikkonen