NST:llä huipputärkeä kotiottelu sunnuntaina, joukkue taistelee säilyäkseen miesten salibandyliigassa

27.2.2016 17:40
Kuva: Maija Kaibijainen
Joona Rantala, 17, on NST:n paras maalintekijä kuluvalla kaudella miesten salibandyliigassa. Rantala on iskenyt pallon vastustajan verkkoon  21 kertaa 23 ottelussa.
Joona Rantala, 17, on NST:n paras maalintekijä kuluvalla kaudella miesten salibandyliigassa. Rantala on iskenyt pallon vastustajan verkkoon 21 kertaa 23 ottelussa.

NST:llä on suuret panokset sunnuntain kotiottelussaan Lappeenrannan urheilutalolla. Joukkue haluaa nousta pois suoran putoajan paikalta miesten salibandyliigassa, joten pisteiden nappaaminen vieraaksi tulevalta Turun Palloseuralta olisi tärkeää.

Pelastautumiseen käytettävä aika on vähissä. Ottelu on NST:n toiseksi viimeinen runkosarjassa.

Lappeenrantalaisten viimeinen tilaisuus lihottaa pistesaldoaan on ensi viikon lauantaina, jolloin se isännöi urheilutalolla niin ikään sarjapaikkansa puolesta taistelevaa Nokian KrP:tä.

NST:n vire on kohentunut hivenen panosten noustessa runkosarjan loppua kohti. Viimeisistä viidestä ottelustaan se on saanut neljä pistettä, kun edeltäneet 19 ottelua toivat niitä vain kuusi.

Helpolla NST ei sunnuntaina pääse. TPS on sarjassa seitsemäntenä ja kaatoi viikko sitten vieraskentällä hallitsevan Suomen mestarin Seinäjoen Peliveljet.

Toisaalta tiistaina TPS uuvahti kotonaan 5—2-tappioon helsinkiläiselle Viikingeille.

NST:n ja Turun Palloseuran välinen miesten salibandyliigan ottelu alkaa Lappeenrannan urheilutalolla sunnuntaina kello 17.

Anssi Silvennoinen