Ville Hostikka luottavaisena maalille — Ketterä pelaa tänään KJT:tä vastaan Imatralla

10.2.2016 14:06 | Päivitetty: 10.2.2016 14:11
Kuva: Pekka Hölkki
Ville Hostikka. Arkistokuva.
Ville Hostikka. Arkistokuva.

Imatran Ketterä ottelee tänään kotikonnuillaan viime viikolla pelaamasta estynyttä KTJ:ta vastaan. Jääkiekon Suomi-sarjan ottelu siirtyi viime viikolta myöhemmäksi, koska KJT:n riveissä jylläsi tuolloin vatsatautiepidemia.

Ketterä julkaisi illan pelaajakokoonpanonsa tunti sitten Facebook-sivuillaan. Maalilla pelaa ensimmäistä kertaa Ville Hostikka, 30.

Vielä viime vuonna Vaasan Sportsissa pelannut Hostikka pelaa tämän kauden loppuun saakka Imatran Ketterän maalilla. Lappeenrantalaislähtöinen Hostikka pelasi SaiPan väreissä kaudella 2009—2010. Häntä pidetään kovana vahvistuksena Ketterän maalivahtiosastolle.

— Olen hyvillä mielin. Syksyllä treenasin siihen malliin, että olisin pelikunnossa, jos pelipaikka olisi ollut. Joulun jälkeen tuli vähän taukoa treeneihin, hän myöntää.

Vaasasta kotikonnuilleen Lappeenrantaan palannut Hostikka kertoo, että alkuvuodesta treenaaminen ei enää ollut niin orjallista. Ennen Ketterä-kuviota hän oli viimeksi ollut jäällä Vaasassa.

— Luonnon jäällä kävin kerran luistelemassa, hän lisää.

Ketterän kanssa hän on harjoitellut muutaman kerran viime viikolla. Nyt hän on ensimmäistä kertaa mukana pelin kokoonpanossa.

Hostikka on luottavainen tulevaisuutensa suhteen Ketterässä. Hän uskoo, että Ketterä nousee Mestikseen.

— Jos en pitäisi nousua todennäköisenä en olisi lähtenyt mukaan koko projektiin, hän summaa.

Ketterän kotiottelu alkaa tänään 10. helmikuuta Imatran jäähallilla kello 18.30.

Anniina Meuronen