Haku nuorten teatterikatselmukseen on käynnissä — ilmoittautua voi 19. helmikuuta mennessä

4.2.2016 22:04
Kuva: Katriina Yypänaho
Kuva on vuonna 2013 Kouvolassa järjestetystä teatterikatselmuksesta.
Kuva on vuonna 2013 Kouvolassa järjestetystä teatterikatselmuksesta.

Nuorten teatteriharrastajien aluekatselmukseen voi nyt ilmoittautua. Valtakunnallisen Nuori Kulttuuri -tapahtuman Teatriksen Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan aluekatselmus järjestetään Kuusankoskella 2. huhtikuuta.

Yhes? Yes! -teatterikatselmukseen voivat ilmoittautua mukaan kaikki 10—25 -vuotiaiden teatteria harrastavien nuorten ryhmät, niin vasta-alkajat kuin pidempäänkin harrastaneet. Esitykset voivat olla kestoltaan 15—60 minuuttia, ja ryhmässä tulee olla vähintään kolme jäsentä.

Aluekatselmuksessa nuoret saavat palautetta alan ammattilaisista koostuvasta raadilta. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus päästä esiintymään ja saada rohkaisevaa palautetta ammattilaisilta. Alueellisten raatien valinnan perusteella osalle ryhmistä tarjotaan mahdollisuutta osallistua valtakunnalliseen Teatris -tapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna Vaasassa.

Yhes? Yes! -teatterikatselmus järjestetään Kuusankoskitalolla (Kymenlaaksonkatu 1, Kouvola) 2. huhtikuuta. Tapahtumaan voi ilmoittautua 19. helmikuuta mennessä linkistä, joka löytyy Nuorten Kouvola -nettisivuilta osoitteesta www.nuortenkouvola.fi/nuorikulttuuri

Aluetapahtuman järjestää Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kuntien nuorisotoimet, Voimateatteri, sekä Kuusankosken teatteri. Nuori Kulttuuri -säätiö tukee tapahtumaa.

Kanerva Jalarvo