"Kimpinen on Beverly Hillsiä" — Lukijat kommentoivat Lappeenrannan lukioita

4.2.2016 21:31 | Päivitetty: 4.2.2016 21:41

Etelä-Saimaa kysyi torstaina lukijoiden mielipiteitä Lappeenrannan lukioihin liitetyistä mielikuvista. Alla poimintoja keskustelusta.

Lisää kommentteja voit lukea tästä.

—  Lukiotaan ei kannata valita asiantuntemattomien mielipiteiden pohjalta. Suosittelen yhdeksäsluokkalaisille valinnan tärkeimmiksi kriteeriksi kurssivalikoimaa ja kulkuyhteyksiä huuhaan sijaan, yksi lukijoista kommentoi.

—  Onhan se nyt niin, että Kimpisessä on (ehkä urheilullisuudesta johtuen?) vähän paremman näköistä jengiä. Sellaista Beverly hillsiä.

— Minusta tuntuu, että lyseolaiset mollaavat paljon herkemmin kimpisläisiä ja oikein viljelevät tätä käsitystä, että kimpisläiset ovat juntteja. Olen jutellut monen lyseolaisen kanssa, jotka haukkuvat kimpisen pystyyn. Kimpisläiset joiden kanssa olen taas jutellut, tuumaavat että koulut ovat yhtä hyviä.

— Ei Kimpisessä kaikki ole urheilijoita! En tunnista Kimpistä tuosta jutusta. Jutun perusteella varmaan hakisin itsekin Lyseoon koska en todellakaan ihaile noita monia asioita mitä jutussa mainitaan Kimpisestä.

— Lyseo voittaa Kimpisen mielikuvamainnonnalla aika suvereenisti tuon jutun perusteella yhteisöllisenä ja suvaitsevaisena lukiona. Kimpiselle jää käteen tässä mielikuvilla ratsastamisessa sitten urheilu ja" tavallisuus", jotka eivät ole niin trendikkäitä.

— Lyseon käyneenä urheilijana voin myöntää, että minulle luonnollisempi valinta olisi varmasti ollut Kimpinen. Jälkikäteen mietittynä kannatti kuitenkin mennä Lyseoon. Sain paljon uusia ystäviä, joilla oli erilaisia kiinnostuksen kohteita - nyt meitä yhdisti muut asiat kuin harrastukset tai asuinpaikka. Lyseossa on hyvä, ennakkoluuloton ilmapiiri.