”Maalla riittää puuhaa aina” — Maajussille morsian -ohjelman lappeenrantalainen Timo ei sohvaperunoilta kirjeitä kaipaa

31.1.2016 16:42
Kuva: MTV
Timo arvostaa suoria sanoja. Hän kuvailee itseään positiiviseksi, auttavaiseksi ja huolehtivaiseksi.
Timo arvostaa suoria sanoja. Hän kuvailee itseään positiiviseksi, auttavaiseksi ja huolehtivaiseksi.

Päätin sitten lähteä, kun tulin kerran valituksi, Maajussi-Timo nauraa.

Hänen työkaverinsa ilmoitti sinkkumiehen Maajussille morsian -ohjelmaan. Timo tiesi tekosesta, mutta ei uskonut päätyvänsä oikeasti mukaan televisio-ohjelmaan.

— Ajattelin, että onhan tämä nyt sellainen tsäänssi, ettei tätä voi jättää käyttämättä, 47-vuotias hevostilallinen mies Lappeenrannan kupeesta toteaa.

Kauden ensimmäinen jakso tulee televisiosta MTV3-kanavalta 2. helmikuuta. Kyseessä on esittelyjakso, jossa esitellään Maajussi-miehet. 4.2. on naisten esittelyjakson aika.

Timolle oli uusi juttu olla kameran edessä.

— Hyvin nopeasti olin sinut asian kanssa. Siinä kun on vain oma itsensä, niin ei se kamera häiritse. En itsekään uskonut, että esittelyjaksosta tulee niin omannäköinen. Ammattilainen osaa katsoa tilanteet, Timo kehuu.

Hevostilansa Timo on hankkinut aikoinaan entisen naisystävänsä kanssa. Eron tultua tilalta lähti nainen ja hevoset. Timon tutuilla on hevosharrastuksia, joten tilalla on tällä hetkellä heidän hevosiaan.

— Haaveena on omakin hevonen, kun löytyy joskus aikaa. Plussaa on, jos nainenkin tykkäisi hevosista. Minusta se on todella hieno eläin. Nyt kun on tottunut siihen, että niitä siinä on, niin ei osaisi olla ilmankaan.

Ei siis haittaa, vaikka kirjeenkirjoittajallakin olisi hevonen.

— Kirjoittaja todennäköisesti ymmärtävät myös, että maalla riittää puuhaa aina. Sohvaperunaa en tuohon halua, Timo linjaa.

Anniina Meuronen