Etelä-Karjalassa on urheilun superviikonloppu

28.1.2016 21:14

Imatran SM-hiihtojen lisäksi tarjolla on muutenkin poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja vilkas urheiluviikonloppu Etelä-Karjassa.

Luvassa on niin jääkiekon Kaakon derbyä, kansainvälistä naisten huippukoripalloa kuin maakunnallista urheilugaalakin. Lisäksi NST pelaa salibandyn naisten Suomen cupin finaalissa lauantaina Jyväskylässä.

SaiPa ja KooKoo jatkavat liigan peräkkäisten päivien pelejä. Odotettujen paikalliskohtaamisten kauden neljäs ja viides näytös pelataan perjantaina Kouvolassa ja lauantaina Lappeenrannassa.

Naisten korisliigaa dominoiva Catz pääsee sunnuntaina todelliseen testiin, kun Latvia—Estonia-liigan ennakkosuosikki TTT Riga saapuu Lappeenrantaan.

Kahdella WNBA-pelaajalla vahvistettu TTT Riga on pelannut myös Eurocupia. Voitettuaan alkulohkonsa Eurocupissa, se selvisi 16 parhaan joukkoon.

SM-hiihtojen avauspäivän päätteeksi maakunnan oma urheiluväki kokoontuu perjantaina Imatran kylpylään. Etelä-Karjalan urheilugaalassa julkistetaan viime vuoden paras eteläkarjalainen urheilija. Gaalassa palkitaan myös monia muita liikunnan ja urheilun parissa toimivia.

Kalle Sipiläinen