Nuorille teatterinharrastajille Yhes? YES! -katselmus huhtikuussa

25.1.2016 19:17

Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson nuoret teatterinharrastajat voivat näyttää taitonsa Yhes? YES! -tapahtumassa. Se järjestetään Kuusankoski-talossa lauantaina 2. huhtikuuta.

Valtakunnallisen Nuori kulttuuri -säätiön järjestämä Yhes? YES? -tapahtuma on Kaakkois-Suomen aluekatselmus, joka tarjoaa teatteria harrastaville nuorille mahdollisuuden päästä esiintymään ammattilaisraadin eteen ja kuulla asiantuntevaa palautetta teatterialan osaajilta.

Tapahtuma ei ole kilpailu. Osa katselmuksessa esiintyvistä ryhmistä voi osallistua valtakunnalliseen TEATRIS-tapahtumaan myöhemmin tänä vuonna Vaasassa. Yhes? YES! ja TEATRIS ovat osa valtakunnallista Nuori Kulttuuri -toimintaa.

Mukaan voivat ilmoittua 19. helmikuuta mennessä 10-25 -vuotiaiden nuorten teatteriryhmät. Katselmukseen ovat tervetulleita niin vasta-alkajat, kuin pidempään harrastaneet. Esitysten on oltava kestoltaan vähintään 15 minuuttia ja enimmillään ne voivat kestää tunnin. Ryhmässä täytyy olla vähintään kolme jäsentä.

 Aluetapahtuman järjestäjiä ovat  Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kuntien nuorisotoimet, Voimateatteri sekä Kuusankosken teatteri. Nuori Kulttuuri -säätiö tukee tapahtumaa.

 

Marjo Latvanen