"Reservin aurinko paistaa kirkkaana tästä eteenpäin!" — Taipalsaarelaislähtöisen tangokuningattaren Maria Tyysterin armeija-ajat ovat ohi

23.1.2016 16:59 | Päivitetty: 23.1.2016 17:25

Kuva, jonka @mariatyyster julkaisi

Vuoden 2014 tangokuningatar, Taipalsaarella syntynyt Maria Tyyster on saanut armeijan käytyä. Tyyster julkaisi tunnelmakuvia ja kirjoituksia aiheesta lauantaina Instagramissa. Kuvista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

— Ohi on! 406 päivää varusmiespalveluksessa on tullut päätökseen. Olo on helpottunut, onnellinen, haikea, tyhjä ja samalla ylpeä, koska ylitin itseni monin kerroin noiden päivien aikana! Jos jotain päätän, vien sen päätökseen, vaikka kuinka tulisi kuoppia matkalla. Upseerikokelas Tyyster haluaakin nyt kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tällä uskomattomalla taipaleella! hän kirjoittaa armeija-aikojen kuvista koostetun kollaasin kuvatekstinä.

Tyysterin armeija-aika ei sujunut ongelmitta. Hän suoritti vapaaehtoisen asepalveluksen vuonna 2013, mutta joutui keskeyttämään Reserviupseerikoulun jalkamurtuman takia. Etelä-Saimaa uutisoi heinäkuussa 2015, että Tyyster on palannut armeijaan.

 

Anniina Meuronen