Satojen ihmisten jono purkautui Kisapuistoon – musta ja punainen ovat päivän väri

22.1.2016 19:05 | Päivitetty: 22.1.2016 20:32
Kuva: Kai Skyttä
Iina Tirkkonen (vas.), Anna Purhonen ja Elisa, Meeri sekä Iiris Martikainen odottivat kolme ja puoli tuntia hyytävässä pakkasessa, että saisivat hyvät paikat lavan edestä.
Iina Tirkkonen (vas.), Anna Purhonen ja Elisa, Meeri sekä Iiris Martikainen odottivat kolme ja puoli tuntia hyytävässä pakkasessa, että saisivat hyvät paikat lavan edestä.
Jono jähallilla venyi ennen ovien avaamista satojen ihmisten mittaiseksi.
Lappeenrantalainen Jenna Rikkinen on fanittanut Cheekiä tämän uran alusta lähtien. Rikkinen kertoo osaavansa kaikki uuden Alpha Omega -albumin biisien sanat ulkoa.
VIP-jonossa seisseet imatralaiset Mira Hautanen ja Tiina Pätilä sekä helsinkiläinen Anne Ustun päättivät vielä torstaina vaihtaa normaalin lippunsa VIP-lippuun.Puoli tuntia jonossa hytisseet naiset olivat varustautuneet toppahousuill ja villasukilla.

Kisapuiston jäähallin ovet ovat auenneet kello 18.30 ja ensimmäiset Cheek-fanit ovat vallanneet paraatipaikat lavan edestä. Paikalla oleva Etelä-Saimaan toimittaja Hanna Sipinen kertoo, että lavan eteen on muodostunut jo parin metrin ihmismuuri.

Lappeenrantalaiset Iina Tirkkonen, Anna Purhonen ja Elisa, Meeri sekä Iiris Martikainen olivat jonottaneet kolmen ja puolen tunnin ajan varmistaakseen hyvät paikat lavan edestä. Jokainen on pukeutunut mustaan. Huulet ja kynnet he ovat värjänneet punaisiksi. Näin Cheekin uuden albumin Alpha Omegan tunnusvärit musta ja punainen ovat hyvin edustettuina.

Jono jäähallin pihalla kiemurteli ennen ovien avaamista pitkälle parkkipaikoille saakka. Sipinen arvioi, että jonossa oli satoja ihmisiä. Väkeä valuu hiljalleen lisää areenalle, jossa lämmittelijä Nikke Ankara aloittaa kello 19.45. Cheekin on määrä kiivetä lavalle kello 20.30.

Juhana Nyman