Meteorologi povaa Cheek-jonottajille kylmää kyytiä – näin varustaudut konserttiin

21.1.2016 21:58
Kuva: Aino Heikkonen
Cheek esiintyi Imatra Big Band Festival -tapahtumassa vuonna 2010.
Cheek esiintyi Imatra Big Band Festival -tapahtumassa vuonna 2010.

Megatähti Cheekin jäähallikiertue pysähtyy perjantaina Kisapuistossa Lappeenrannassa.

Jonottaminen jäähallilla on järjestäjän mukaan sallittua konserttipäivänä kello kuusia alkaen. Moni varmasti saapuu ajoissa paikalle saadakseen parhaat paikat lavan edestä.

Aamukuudelta jonottamaan menijöiden kannattaa kuunnella hetki Ilmatieteen laitoksen päivystävää meteorologia Juha Tuomolaa. Tuomola nimittäin povaa perjantaiaamulle hyytävää pakkasta.

— Pilvisyydestä se on kiinni, mutta näillä näkymin näyttää siltä, että voisi olla aika selkeää. Aamulla on varmasti 26–30 astetta pakkasta. Siitä päivää kohti mentäessä voi pikkaisen alkaa näkyä keskipilveä ja lämpötila nousee sinne 20 pakkasasteen tienoille.

Jos Tuomolan povaukset osuvat oikeaan, kannattaa eturiviin mielivien Cheek-fanien pukea päälle villahousut jos toisetkin. Myös kuuma kaakao voisi olla paikallaan. Myös järjestävä taho Fullsteam opastaa jonottajia lämpimään pukeutumiseen. Ulkovaatteiden mukana rahtaamisesta ei kannata kantaa huolta, sillä ne voi jättää jäähallin narikkaan.

Oletko menossa jonottamalla tai jonottamatta Cheekin konserttiin? Kerro siitä meille lisäämällä sosiaaliseen mediaan lataamiisi kuviin hashtag #esaimaa.

Näin varustaudut Cheekin konserttiin

Saavu ajoissa paikalle, koska yleisöä on paljon.

Sisään konserttipaikalle pääset jäähallin normaaleista pääovista. Järjestyksenvalvojat auttavat ja opastavat tarvittaessa.

Ulkovaatteet voi jättää narikkaan. Varaa käteistä eteispalvelumaksua varten.

Korvatulppien käyttö on suositeltavaa. Ota omat mukaan.tai osta ne jäähallilta.

Älä ota mukaasi mitään seuraavista, ne ovat kiellettyjä: pullo, purkki, näköesteitä aiheuttavat isot kyltit, järjestelmä- ja videokamerat, teräaseet, ilotulitteet ja kaikenlaiset vaaralliset esineet.

Pienten ja avaamattomien pillimehujen (2dl) tuominen konserttiin on sallittua.

Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Juhana Nyman