Ketterä ottaa askeleen kohti Mestis-valmiutta – Tomi Sillanvuosta uusi toiminnanjohtaja

15.1.2016 12:45

Imatralainen Tomi Sillanvuo on nimitetty Imatran Ketterän päätoimiseksi toiminnanjohtajaksi. Sillanvuo aloittaa tehtävässä 1. helmikuuta.

Sillanvuo, 49, siirtyy Suomi-sarjassa pelaavan Ketterän organisaatioon Ruokolahdella toimivan Jaakkiman opiston talouspäällikön tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt myynnin- ja taloushallinnon eri tehtävissä Stora Ensolla.

Ketterälle toiminnanjohtajan nimeäminen on askel ammattimaisempaan suuntaan.

— Ketterässä on vapaaehtoisvoimin tehty työtä seuran taustaorganisaation pyörittämisessä ja kehittämisessä. Seuran tavoitteena on pelata jatkossa Mestiksessä ja nyt on aika ottaa hallittu askel organisaation edelleen kehittämisessä, puheenjohtaja Mikko Partanen sanoo.

— Rakennamme seuran taustoja Mestis-valmiuteen. Tomin pestaaminen toiminnanjohtajaksi on keskeinen osa tätä työtä. Toimintamme on kasvanut viime vuosina ja riippumatta sarjatasosta nykyinen toiminta vaatii täysipäiväisen työntekijän. Hienoa, että saamme tutun ja seuran jo entuudestaan hyvin tuntevan henkilön tähän tehtävään.

Sillanvuo on ollut mukana Ketterän toiminnassa viimeiset kolme vuotta. Hän on ollut seuran hallituksessa ja varapuheenjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi Sillanvuo on toiminut seuran tiedottajana ja edustusjoukkueen toisena joukkueenjohtajana. Toiminnanjohtajaksi siirtymisen myötä hän jättää seuran hallituksen ja varapuheenjohtajan tehtävän.

— Olen innoissani ja etuoikeutettu saadessani olla entistä tiiviimmin mukana tässä projektissa. Tähänastiset kolme vuotta Ketterässä ovat olleet mielenkiintoista aikaa, on ollut hyviä ja huonoja hetkiä. Helppoa ei ole aina ollut, mutta eteenpäin on menty, Sillanvuo sanoo.

— Urheilupuolella olemme ottaneet isoja harppauksia eteenpäin. Seuran taloustilanne on koko ajan parantunut ja taustaorganisaatio vahvistunut. Töitä ja haasteita riittää vielä joka osa-alueella, mutta olemme oikealla tiellä. Meidän yhteisenä tavoitteenamme Ketterässä on saada seuran talous kuntoon ja joukkue Mestikseen.

Toiminnanjohtajan tehtävien ohella Sillanvuo on mukana kesäterassia kävelykatu Koskenpartaalla pyörittävässä Vuoksen Soturit Oy:ssä ja työskentelee kesäaikaan myös osa-aikaisesti yrityksen palveluksessa.

Juhana Nyman