Deittikuningatar neuvoo: Päänsisäinen paketti kuntoon, sitten treffeille

27.12.2015 14:00
Kuva: Jussi Lopperi
Anna Uusiheimala on kotoisin Kouvolasta ja asuu Järvenpäässä. Hän on toista kertaa naimisissa ja kolmen lapsen äiti.
Anna Uusiheimala on kotoisin Kouvolasta ja asuu Järvenpäässä. Hän on toista kertaa naimisissa ja kolmen lapsen äiti.

Anna Uusiheimala huomasi vuosia sitten olevansa hyvä antamaan deittineuvoja ystävilleen. Ajatus muhi päässä ja johti oman Deittisirkus-nimisen perustamiseen.

Nykyisin Uusiheimalaa tituleerataan Suomen deittikuningattareksi, sillä hän on ottanut tehtäväkseen parisuhdetta kaipaavien ihmisten saattamisen yhteen.

Deittisirkus järjestää eri ikäisille suunnattuja sinkkutapahtumia ympäri Suomea. On sokkotreffejä, pop up -pikatreffejä, sinkkubileitä, deitti-illallisia ja sinkkukiipeilytapahtumia. On myös speed dating -tilaisuuksia, joissa samana iltana pääsee tapaamaan monia potentiaalisia seurustelukumppaneita.

Uusiheimala ei usko siihen, että jokaiselle on vain yksi oikea kumppani. Sen sijaan hän uskoo rakkauteen — tai pikemminkin kemiaan — ensi silmäyksellä.

— Sinkkutapahtumissa näen kahden ihmisen välisen kemian yleensä siitä, että osapuolten silmät alkavat loistaa aivan uudella tavalla.

Jos kokee lyövänsä kirveen kiveen yhä uudestaan seurustelukumppanin etsinnässä, Uusiheimala suosittelee vaihtamaan taktiikkaa. Tärkeintä on hänen mukaansa nähdä omat vahvuutensa ja ymmärtää, että ihmiset ovat erilaisia.

— Päänsisäinen paketti ensin kuntoon, sitten treffeille.

Lue lisää päivän lehdestä tai Etelä-Saimaan mobiilisovelluksesta

Katariina Hakaniemi