Etelä-Saimaan paneeli

Haluatko olla mukana Etelä-Saimaan Paneelissa?

  • Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä, ja paneelissa voit omalta osaltasi vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta.
  • Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa internetin kautta, ja vastaaminen vie kerralla 5 – 10 minuuttia. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan ja joskus myös toimitukselliseen sisältöön.
  • Paneelissa voit myös kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkkioihin. Jokaisesta tutkimuskierroksesta saat 15 – 90 pistettä, ja palkintoihin oikeuttavia pistetasoja on kaksi: 700 pisteen ja 1300 pisteen tasot. Palkinnoiksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, elokuvalippuja, USB-muistitikkuja, lahjakortteja tai voit lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen.
  • Paneelissa mukana oleminen edellyttää internet-yhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa, ja voit myös lähteä paneelista milloin haluat.
  • Tutkimustiedot kerätään tietopankkiin, ja vastaajien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.

    Siirry rekisteröitymislomakkeeseen
Kyselyt toteuttaa Etelä-Saimaalle RAM (Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä RAM:iin info@rampanel.com