Huhtiniemi puhuttaa myös verkossa (24.10.2006)

4.6.2007 13:01 | Päivitetty: 27.12.2007 14:07

SANNA PYYSALO

LAPPEENRANTA. Huhtiniemen joukkohauta puhuttaa suomalaisia kahvipöytien lisäksi internetissä. Verkon keskustelupalstat ovat täyttyneet aihetta käsittelevistä viestiketjuista.
Keskustelu Huhtiniemestä jyllää esimerkiksi Helsingin Sanomien nettisivuilla. Viestiketju, jonka otsikkona on Pääministeri puolsi Huhtiniemi-totuuskomissiota, oli maanantai-iltaan mennessä kerännyt jo reilut 260 puheenvuoroa. Se on tällä hetkellä yksi HS:n nettisivujen suosituimmista keskusteluaiheista.
Huhtiniemen vainajat voivat lisätä tuskaa -otsikon alla puolestaan pohditaan, mitä seurauksia mahdollisen totuuden paljastumisella voisi olla.
Myös esimerkiksi Ilta-Sanomien keskustelupalstalla pohditaan Huhtiniemen tapahtumia. Viestiketju on kerännyt jo vajaat tuhat kommenttia.

ASTETTA VILLIMPÄNÄ Huhtiniemi-keskustelu velloo Suomi24-sivuston keskustelupalstalla. Spekulaatioita ja arvailuja tuntuu olevan yhtä monta kuin mielipiteen esittäjää.
Huhtiniemi on kuluneella viikolla ollut yksi Suomi24-sivujen suosituimmista keskusteluaiheista. Pitkää Huhtiniemen löydetyt vainajat -viestiketjua oli maanantaihin mennessä luettu jo noin 48 500 kertaa.
Huhtiniemi ei kuitenkaan ole Suomi24-sivun suosituin puheenaihe. Tuplasti enemmän on käyty lukemassa pohdintoja Subtv:n Big Brotherin viimeisimmistä käänteistä.